Just nu söker vi flera tjänster gällande butikspersonal till vår butik i Östersund.

Gemensamt för alla positioner är att du gillar service och brinner för att alla som passerar genom våra dörrar ska känna sig välkomna.

Våra fokusområden är Kläder, Skor och Snowboards, så du brinner förhoppningsvis för alla delar.

Men vi söker även deltidspersonal som inte måste kunna allt, även om du definitivt har suget att lära dig.

Du har ett stort intresse för service och människor, det värderar vi väldigt högt. Vi vill verkligen att alla ska känna sig välkomna och trygga med att få vara både nybörjaren med tusen frågor, men nog så viktigt att få vara nörd och känna sig välkommen med tusen frågor om “obetydliga” detaljer. Vi ska ge utrymme för alla som gör oss ett besök.

Snowboard är en av våra kärnprodukter, och huvudfokus ligger mot lite äldre åkare som gärna turar på fjällen eller svänger i backarna med sina barn. Vi vill säkerställa att vi säljer rätt produkter till våra kunder. Så viljan att vara bland de bästa i Sverige på dessa produkter är något vi gärna ser hos dig.

Utöver snowboards, säljer vi vardagskläder, kepsar, skor/sneakers etc. Så även här letar vi eldsjälar som vill ta INLANDET till en ny nivå.

Vi söker följande tjänster:

Butikssäljare (deltid / heltid)
-Du har dokumenterad erfarenhet av butiksjobb eller liknande jobberfarenhet. Du kan hoppa in snabbt och plocka timmar, men även hela dagar när det passar. Du känner dig trygg att ta hand om en butik under öppettider och du har inga problem att vara självgående relativt snabbt.

Snowboardexpert
-Du har gärna lång erfarenhet av snowboard.
Kanske har du jobbat som butikssäljare av snowboards, som guide, tränare eller liknande djupare erfarenhet av sporten. Vi är ständigt i behov av personer som besitter riktigt djup kunskap om våran kärnprodukt, så är du personen vi letar, tveka inte!

Butiksansvarig
-Nu snackar vi, du har koll på läget. Du kan alla våra delar som rinnande vatten. Du har troligen lång erfarenhet av alla våra områden, du känner att klivet vidare i livet är att driva en passionerad butik i Jämtlands huvudstad. Hör av dig, det är kanske dig vi letar.

Lön
Efter dokumenterad erfarenhet.

Sökperiod
Denna sida uppdateras allt efter behov och försvinner när tjänsterna är tillsatta.