KORUA Shapes

-är ett av de mer spännande varumärkena vi har tagin in hos oss. Deras filmer uttrycker så mycket av vad snowboard har blivit för oss, och det är här vi önskar att sporten får sin vidareutveckling och fortsatta framgång. Att se dom jaga en vän genom skogen i ett vintrigt landskap, ut på transportsträckan och vika av i nästa brant är något som ger sånt sug i kroppen att vilja ta sig ut.

Kolla på alla filmer och du missat dom, och kolla en gång till om du redan sett dom.

Yearning for Turning Vol. 1

Det var med denna film dom fångade vårt hjärta, och vi har svårt att hitta en film som levererar mer känsla än det här. Även om filmen kan kännas lite väl kort, så går den att se om & om igen utan att man tappar peppet.

Yearning for Turning Vol. 2

I denna film visar våra Europeiska vänner vad EuroCarv 2016 är. Många personer tror att #reclaimthecarv betyder att man skulle tillbaka till en förvirrad tid inom snowboardens historia med fartdräkter och alpinbrädor. Men Korua visar här vad det betyder att återta svängen i backarna.

Yearning for Turning Vol. 3

Vi älskar Inland vart det än är på jorden. Att få slingra sig ner genom de välplacerade träden i Norra Japans perfekta terräng, är något som alla antingen drömmer om eller drömmer sig tillbaka till. Tryck bara på play och försvinn in i Vol 3, där dom fortsätter att mata ut det bästa ur våra drömmar.

Se alla filmer här
Modellerna

Våga dig ut i djungeln av roliga shapes som finns där ute. KORUA Shapes är i vårt tycke en av mästarna på att bryta de traditionella formarna av brädor. Med en stilfull design och med modeller som inte byts ut år till år, utgör dessa brädor en perfekt grund i din quiver. Att dom också har gjort detta till ett riktigt bra pris, gör det inte mindre trevligt tycker vi.

Se alla modeller
Alla brädor från Korua