Brädor

Här ser ni ett urval av våra brädor. Det kan finnas fler i butiken, så tveka inte att höra av er om ni inte finner det ni letar!

599 sek

Truckar

Här ser ni våra truckar. Välj rätt bredd på trucken till din bredd på brädan. Olika märken kallar storleken olika, men kolla i respektive tabell för att hitta rätt bredd. Fråga oss om ni har frågor!

+

Hjul

Här finner ni alla hjul. Välj storlek och hårdhet. Storlek anges i millimeter (diameter) och hårdhet anges oftast i en skala som kallas ”Duru”, där högt nummer är hårdare hjul. Som vanligt så kan ni alltid fråga oss om ni har frågor.

Kullager

Dyrare kullager = Snabbare och hållbarare. Det är helt enkelt inte mycket svårare än så.

(Jo, det snackas många gånger om ABEC klassningar på lager. Det är ett test man utför på kullager generellt. Men skateboardhjul rullar helt enkelt inte i samma hastighet som vad dessa tester innebär, och i dessa tester finns inget krav på material eller hållbarhet. Så kullager till skateboards, tillverkas i syfte att klara helt andra typer av påfrestningar än vad ABEC-tester ger).

Nödvändigt för att få ihop allt

Sen behöver vi bara lägga till se sista delarna för att allt ska funka. Skruvar till truckarna och griptape för att inte trilla av =)

50 sek

Skydd

Ja, man trillar när man kör skateboard.
Ja, det gör ont.
Ja, man kan skydda sig.

Alla skydd hittar du här!

+
+
760 sek

Övriga delar

Här finner du alla övriga delar som man kan ha runt sin skateboard.

50 sek